sâmbătă, 23 octombrie 2010

Tehnici de supravietuire cu moi!

1. Se ia una bucată valiză, una bucată haină de iarnă (lungă și groasă – știu că preferați astea 2 cuvinte asociate).
2. Se iau toate hainele și tot ce ai de băgat în bagaj și se împăturesc frumos deasupra (adică peste) hăinii de iarnă. Haina de iarnă tre’ să fie întinsă pă pat, desfăcută la prohabfermoar.
3. După ce ai terminat de pus tot închizi haina și tragi fermoaru’. Ai acum în față o sarma uriașă, pe care o bagi în valiză invers. Adică și anume cu fermoaru’ în jos.
4. Iei o coală a4. Iei un marker. Scrie un mesaj de sărbători, ceva siropos gen: să vă fută renii. Sau să-ți cadă mâna fraiere dacă iei ceva din bagaj. Fiți inventivi, ăsta este un joc psihologic. Nu există limite. Pune foaia cu mesajul în bagaj, la vedere.
5. Nu pune lacăt la geantă și nu o înfolia. Altfel cine se mai bucură de urările tale?
Operațiunea nr.2:
1. Odată așezat pă scaunu’ din avion, scoate-ți laptopul și pune-l pă măsuță. Firește că nr. 2 e să-l deschizi, dar ca să nu pierd un număr degeaba nu mai scriu și asta. Deci deschide-l.
2. Intră pe net. Da, se poate și din avion, să ai cardul la îndemână. Plătești și deschizi browser-ul.
3. Trage aer în piept, uită-te la oamenii din jur, ridică un pic capul și dă niște priviri suspecte peste scaun. Tre’ să pari îngrijorat, stresat, nervos. Dacă ești actor bun, smulge 2-3 lacrimi. Așea, perfect.
3. Vorbește singur. Zi ceva de nedescifrat, într-o limbă înventată pă loc. Hai că poți. Acu’ accesează link-ul ăsta.
Tocmai ai reușit să:
a. îl omori pe cel de lângă tine: făcu’ infarct.
b. îl faci p’ăla de lângă tine să-și retrăiască toată viața, să se căiască, să ierte, să iubească, să aprecieze; o să-ți mulțumească.
c. ajungi la poliție imediat cum aterizează avionul, ceea ce e cel mai plăcut și amuzant lucru dacă ai chef de joacă cu mințile oamenilor; recomand să aveți timp la dispoziție pentru asta. E priceless.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu