sâmbătă, 30 octombrie 2010

cenusa!

Ce faci cand nu mai simti nimic?!sau cand simti prea tare?ce faci cand vrei sa uiti,sa poti,sa vrei dar nu mai poti?!ce faci cand simti ca vrei sa fugi ... sa tipi...?! ce faci cand vezi ca tot ce ai avut, e doar o perdea de fum groasa pe care de-abia astazi ai reusit sa o tai cu sentimentele alea mai "realiste" . ce faci cand nu stii ce sa mai faci?incontro sa te indrepti cand vine seara?cand stii ca ai avut...dar s-a pierdut...a fost furat...ce faci?!!?!ce mai poti sa faci cand cu maini prea mici incerci sa repari ceva din care a ramas doar cenusa?
Cand nu mai poti vorbi cu nimeni...cand nu mai ai cu cine vorbi...cand ai vrea sa te ridici si sa spui "sunt puternica,merg mai departe" dar in final prinse intre susupine cuvintele sunt altele: " m-a doborat....si mi-a rupt si aripile".cum reactionezi ... cand vezi ca tot ce ai iubit vre-o data ti-a fost luat sau a plecat...CE FACI?!

joi, 28 octombrie 2010

Andreea si lectiile ei.

 Anul trecut,intr-o zi de vara,stateam pe plaja observand-o pe verisoara noastra topaind in nisip,si dandu-si serios interesul,construind un castel de nisip cu turnuri,pasaje secrete si poduri.Cand era pe punctul de a termina,a venit un val,distrugand totul,reducand castelul de nisip cu turnuri pasaje secrete si poduri la o gramada de nisip si spuma...M-am gandit,ca dupa atata efort,Andreea va incepe sa planga,dar in loc de asta,alerga fericita inspre mine,si m-a luat de mana sa mergem sa construim un alt castel.Mi-am dat seama ca am invatat o mare lectie: dedicam mult timp din viata noastra construind ceva,dar...