vineri, 22 octombrie 2010

Romanica

Degeaba se lauda americanii ca America e tara tuturor posibilitatilor.Pentru ca daca stati si analizati bine,noi, de fapt traim in tara tuturor posibilitatilor.
Deoarece in tara la noi,avem cei mai multi bogatani care de fapt sunt oieri din nastere,la noi se omoara oamenii pe trecerile de pietoni,la noi in tara infractorii  care protejeaza alti infractori si pe deasupra mai iau si salarii grasute pentru asta.
La noi se intampla sa vezi seara de seara la stiri ca a mai fost gasit un prunc abandonat in cimitir/ghena/pe treptele spitalului nu stiu care,etc.Tot la noi vezi politisti balbaiti care sunt pusi drept ”purtatori de cuvant” cand se isca vre-o crima pasionala genul ”Nea Ion a ucis-o pe Tanti Leana,deoarece banuia ca aceasta il inseala cu vecinul de 98 de ani , Nea Gheorghe” —>Crima Pasionala dom’le!
Vedete tampe, vampe, stralucitoare care servesc drept modele in viata pentru copiii din ziua de azi care ”inghit” nesatiosi toate informatiile negative si accepta toate vulgaritatile aruncate de acesti oameni cunoscuti.
De aceea avem site-uri pline de fetite de maxim 12 ani in pozitii asa-zis provocatoare,de aceea la noi in tara, violurile si abuzurile sunt la ordinea zilei.
Si din aceeasi cauza noi, deja nu ne mai oripilam cand vedem omoruri, spagi,ilegalitate,minciuna,violuri,batjocoriri s.a.m.d., pentru ca am crescut cu totii in mediul asta…
Trist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu